Скумбрія на смак як червона риба! Секрет в особливому маринаді

Новини

Інгредієнти:

  • 2 свіжоморожені скумбрії
  • 2 цибулини
  • 250 мл води
  • 6 бутонів гвоздики
  • 1/2 ч. л. чорного перцю горошком
  • 1/3 ч. л. духмяного перцю меленого
  • 1/2 ч. л. коріандру горошком
  • 2 ч. л. солі
  • 0,5 ч. л. цукру
  • 2 ст. л. соняшникової олії
  • 2,5 ст. л. яблучного оцту

Приготування:

  1. Скумбрію розморожуємо, нарізаємо на порційні шматочки.
  2. Воду кип’ятимо, додаємо сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, олію. Кип’ятити протягом 1 хвилини на повільному вогні. Коли трохи охолоне, вливаємо оцет.
  3. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, перемішуємо з шматочками риби, заливаємо розсолом, маринадом і ставимо у холодильник. Знімати пробу можна через 24 години.

Смачного!